Contact? 06 319 54 180
0

Oudste bericht
Weer een stapje verder

Tja een eigen bedrijfje beginnen, waar doe je dan goed aan. Nou reclame is misschien wel een verstandige keuze al maak je het voor dieven ook een stuk eenvoudiger te herkennen waar ze goed gereedschap kunnen vinden. Maarja gewoon maar goed de auto in de gaten houden en niet te ver er vandaan gaan.

Nu heb ik dan toch de stap gezet en heb ik in Yerseke bij ‘Van Kruiningen reclame’ mijn bus laten bestickeren. Zelf ben ik erg blij met het resultaat, al krijg ik wel van iedereen dezelfde opmerking/vraag of ik misschien op mijn vinger geslagen heb. nou ik zal je uit de droom helpen de persoon die op de foto aan het werk is ben ik niet zelf, en nu wil ik niet zeggen dat dat mij niet overkomt want er is bijna geen dag dat je niet thuiskomt met een wondje.

Dat overkomt zelf de beste toch?