Contact? 06 319 54 180
0

Presentatie
Hier onderwijst men de jeugd

Mijn jongste zusje moest een presentatie houden op haar school, en omdat ze helemaal weg is van paarden (komt misschien ook wel een klein beetje door mij), zei ik tegen haar als jij een pony regelt kom ik die wel bekappen zodat je klasgenoten dit ook een keer kunnen zien en jij je presentatie over de hoefsmid kan houden. Zo gezegd zo gedaan en ja hoor ze kreeg het voor elkaar. Ik moest er aan geloven onder het toeziend oog van ongeveer 30 kinderen heb ik die 2 ponytjes bekapt, ze vonden het natuurlijk reuze interessant en de standaard vraag van ‘doet dat geen pijn’ werd natuurlijk ook gesteld: nee hoor als je het goed doet is het niet pijnlijk!

Toch is het wel leuk als die kinderen interesse tonen in ons vak. het heeft dan misschien wel iets van vroeger maar toch blijft een hoefsmid nodig, en ook kan je zoals veel andere beroepen dit beroep niet automatiseren omdat je met levende have werkt.

Al met al was het een geslaagde presentatie en kreeg ze een dikke voldoende.