Contact? 06 319 54 180
0

Bestellen & retourneren

Bestelproces

U kunt bij ons via de website bestellen. Het streven is zoveel mogelijk uit voorraad te leveren maar dat is helaas niet altijd mogelijk. Na het plaatsen van uw bestelling laten wij zo snel mogelijk weten wanneer het verzonden wordt. Ook is het mogelijk om in bepaalde gevallen telefonisch of via de mail te bestellen. In overleg worden dan de betaal en verzendmogelijkheden besproken. Heeft u een Gmail, Hotmail of Live mail dan komen de mails vaak in de spamfilter terecht. Kijk deze dan even goed na.

 

Levertijd 

Als het product tijdelijk niet op voorraad is, dan kan dat een langere levertijd betekenen. Hiervan wordt u via de mail of telefonisch op de hoogte gesteld. Dit geldt ook indien het product uit ons assortiment genomen is.

 

Retourneren

Redenen om uw product/bestelling terug te sturen:
– u heeft zich vergist of u bent niet tevreden
– levering van een defect of verkeerd product. Defecte producten dienen eerst geretourneerd te worden voordat wij een nieuw product opsturen. Dit na overleg tussen klant en verkoper.
– productschade opgelopen tijdens transport.
In dit geval is er sprake van een retourzending. Hierna volgt een korte omschrijving hoe u te werk moet gaan voor het terugsturen van de door ons geleverd(e) product(en). Opgelet! Uw retourzending moet gefrankeerd zijn. Ongefrankeerde zendingen worden geweigerd. Vermeld steeds uw IBAN-nummer wanneer u de zending terugstuurt. Dit versnelt de terugbetaling van het door u betaalde product bedrag. Meer info over de ontvankelijkheid van uw retourzending, volgt hierna.

 

Retourprocedure

 1.  Het retouradres is Doelstraat 56, 4413 BJ Krabbendijke
  2.  Voeg steeds een kopie van uw factuur of factuur bij de retourzending
  3.  Vermeld een duidelijke omschrijving
  4.  Het retourproduct moet compleet terug gestuurd worden
  5.  Gebruik een stevige verpakking voor uw retourzending
  6.  Vermeld uw contactgegevens (e-mailadres en/of telefoonnummer)
  7.  Zorg dat uw retourzending voldoende gefrankeerd is en dat het schoon is.